BAI COMMUNICATIONS

Specialists in communications infrastructure, BAI Communications is all about connecting people. Naturally BAI wanted their refurbished office space in Chatswood NSW to do just that – giving their teams a workspace that encourages cross-collaboration and interaction.

Cachet’s design transformed a very traditional office into a new open-plan environment that supports BAI’s fun and inclusive culture.

The centrepiece of the design, and the biggest transformation from the client’s perspective, was the opening up of the front of house. Reflecting BAI as a business, it creates a welcoming and inviting space with pops of vibrant colour throughout. This area was specifically designed to maximise views and natural light, while providing a functional and flexible space for functions and everyday collaboration.

For the back of house, extensive planning with the client allowed us to create a highly personalised space that suits the needs of different communities and teams – incorporating a mix of collaboration, open meeting and huddle spaces that are flexible and enjoyable for staff to use. 

Fill in form to have a copy of this case study emailed to you and sign up to our newsletter.