LINKEDIN

  • INFO

LinkedIn became a household name by connecting the world’s professionals. So naturally when they engaged Cachet to refresh their Sydney office, they were keen to improve the way their staff interacted with each other.

With a previous layout that impeded access to staff and offered poor natural light, opening things up was a priority with our design. We also wanted to reinvigorate the under-utilised collaboration spaces in a way that suits different styles of working.

We worked closely with LinkedIn to understand the way they work, adapting our design to meet their immediate needs while allowing for future growth.

LinkedIn wanted their office to reflect its Sydney location. We commissioned a local artist to create graphics throughout the workspace that identified iconic Sydney landmarks and incorporated LinkedIn’s culture and values.

By using custom joinery and plants to zone workspaces we introduced elements of privacy – making collaboration spaces more functional while creating a homely and comfortable feel.

Fill in form to have a copy of this case study emailed to you and sign up to our newsletter.